Om oss

 

SBA Interior Ab är en ledande leverantör av högklassiga interiörprodukter för den maritima industrin. Företaget tillverkar och distribuerar klassificerade icke-brännbara panelsystem för logi och olika sängar för användning ombord på fartyg. SBA:s produkter uppfyller kraven specifika för marina förhållanden.

SBA fungerar även som underleverantör för metallindustrin. Vi tillverkar olika komponenter i metall med högpresterande laserskärningsmaskiner.

SBA Interior Ab grundades 1985 i landsbygden Svartå, Finland. År 2019 flyttade vi fabriken till nya faciliteter, ca 20 km från tidigare plats. SBA ligger nu i Karis, i södra Finland, inte långt från Finlands tre största städer och bara 75 km väster om Helsingfors. Den geografiska positionen gör det enkelt för oss att göra såväl inhemska som utländska affärer, eftersom alla större transporttjänster och hamnar ligger nära.

SBA Interior Ab har cirka 120 anställda. Omsättningen 2022/12 var ca 22,5 miljoner euro.

 

Ledning

Christian Juslin

VD

Medlem i SBA:s ledningsgrupp
+358 44 327 7227 - christian.juslin@sba.fi

Thomas Pökelmann

Thomas Pökelmann

Försäljnings- & Projektchef

Medlem i SBA:s ledningsgrupp
+358 44 327 7410 - thomas.pokelmann@sba.fi

Aki Virta

Vice VD

Medlem i SBA:s ledningsgrupp
+358 40 593 2444 - aki.virta@sba.fi

Börje Öhman

Kvalitetschef/HR

Medlem i SBA:s ledningsgrupp
+358 44 327 7225 - borje.ohman@sba.fi

Johan Fagerlund

Teknisk Direktör

Medlem i SBA:s ledningsgrupp
+358 44 327 7201 - johan.fagerlund@sba.fi

Mikael Hildén

Affärsområdeschef

Medlem i SBA:s ledningsgrupp
+358 44 3277239 - mikael.hilden@sba.fi

SBA Interior Ab omsättning

SBA Interior Ab personal

Våra värderingar

Flexibilitet

SBA är en flexibel leverantör. 

Vi kan erbjuda skräddarsydda produkter för varje enskilt projekt. 

Engagemang​

Vi värdesätter våra kunders framgång genom att erbjuda den bästa kvaliteten på både produkter och service. SBA kan erbjuda korta och just-i-tid leveranser. 

Kunskap​

Med våra moderna maskiner, vår långa och solida erfarenhet och vår omfattande kunskap kan vi garantera hög kvalitet och utmärkt service.

Kundorienterade

Vi är kundorienterade och tror på långsiktiga relationer med våra kunder och partners.

Säkerhet

Säkerheten är vår högsta prioritet. Vi värnar om säkerheten bland våra anställda, underleverantörer och kunder som vi jobbar med varje dag. SBA tillverkar brandsäkra produkter som uppfyller alla lagstadgade  säkerhetskrav.

Effektivitet

SBA tillverkar energieffektiva och brandsäkra stålprodukter och lösningar. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat genom att optimera materialanvändningen och minimera mängden återvinningsbart materialavfall. Detta genom att upprätthålla relevanta procedurer och genom att ständigt utveckla kvalitativ arbetskraft.