Yritys

 

SBA Interior Oy kuuluu meriteollisuuden laadukkaiden sisätilajärjestelmien johtaviin toimittajiin. Valmistamme ja toimitamme luokiteltuja paneelijärjestelmiä ja erityyppisiä sänkyjä palamattomista materiaaleista laivojen majoitustiloihin. SBA:n tuotteet ovat laivojen olosuhteiden erityisvaatimusten mukaisia. 

SBA toimii myös metalliteollisuuden alihankkijana. Valmistamme tehokkailla laserleikkureilla erilaisia ohutlevykomponentteja. 

SBA Interior Oy on perustettu vuonna 1985 Mustiolla. Vuonna 2019 tehtaamme muutti uusiin tiloihin noin 20 km:n päähän vanhasta tuotantopisteestä. SBA sijaitsee nyt  Karjaalla, vain noin  75 km Helsingistä länteen. Maantieteellinen sijainti on eduksi sekä kotimaan että ulkomaille suuntautuvassa liiketoiminnoissa, koska kaikki keskeiset kuljetuspalvelut ja satamat sijaitsevat lähietäisyydellä. 

SBA Interior Oy työllistää noin 130 työntekijää. Liikevaihto vuoden 2023 lopussa oli noin 24 miljoonaa euroa.

 

Johtoryhmä

Christian Juslin

Toimitusjohtaja

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7227 - christian.juslin@sba.fi

Thomas Pökelmann

Thomas Pökelmann

Myynti- & Projektipäällikkö

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7410 - thomas.pokelmann@sba.fi

Aki Virta

Varatoimitusjohtaja

SBA johtoryhmän jäsen
+358 40 593 2444 - aki.virta@sba.fi

Börje Öhman

Laatupäällikkö/HR

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7225 - borje.ohman@sba.fi

Johan Fagerlund

Tekninen Johtaja

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7201 - johan.fagerlund@sba.fi

Mikael Hildén

Liiketoiminta-alueen päällikkö

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7239 - mikael.hilden@sba.fi

SBA Interior Oy liikevaihto

SBA Interior Oy työntekijät

Yrityksemme arvot​

Joustavuus​

SBA on joustava ja luotettava toimittaja. Valmistamme räätälöityjä tuoteratkaisuja erikoisiin projekteihin.

Sitoutuneisuus

Arvostamme asiakkaidemme menestystä tarjoamalla parasta mahdollista laatua sekä tuotteille että palveluille. SBA tarjoaa nopeita ja  oikea-aikaisia toimituksia.

Taitotieto

Ajanmukaisten koneiden, pitkäaikaisen ja vankan kokemuksemme sekä kattavan tietämyksemme ansiosta pystymme takaamaan korkean laadun ja ensiluokkaiset palvelut.

Asiakaslähtöisyys​

Olemme asiakaslähtöinen yritys. Uskomme pitkäkestoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Turvallisuus

Turvallisuus on ykkösprioriteettimme. Olemme sitoutuneet työntekijöidemme, alihankkijoidemme ja asiakkaidemme turvallisuuteen, joiden parissa työskentelemme joka päivä. SBA valmistaa paloturvallisia tuotteita, jotka täyttävät kaikki lakisääteiset turvallisuusvaatimukset.

Tehokkuus​

SBA valmistaa energiatehokkaita ja paloturvallisia terästuotteita ja                -ratkaisuja. Pyrimme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen optimoimalla materiaalien käyttöä ja minimoimalla kierrätettävien jätemateriaalien määrää, ylläpitämällä asiaankuuluvia menettelytapoja ja jatkuvasti kehittämällä laadukasta työvoimaamme.

Laatu & Ympäristö

Asettamalla tiukat vaatimukset raaka-aineille ja huolehtimalla koko tuotantoprosessista itse pystymme valvomaan koko tuotantoketjua käytettävistä materiaaleista aina viimeisteltyyn tuotteeseen asti.

Tavoitteenamme on kehittää pitkällä aikavälillä entistä parempia kestäviä ratkaisuja, joilla on myönteinen vaikutus omaan ja asiakkaidemme energiankäyttöön. Tutkimus- ja kehitysosastomme tuottaa jatkuvasti uusia tuotteita tehden yhteistyötä parhaiden tutkimuslaitosten, yliopistojen ja muiden kolmansien osapuolten kanssa.

Laatu

Tuotteemme edellyttävät kaikkien keskeisten luokituslaitosten hyväksyntää ja niiden myöntämää sertifikaattia. Sertifikaattien voimassaoloa päivitetään jatkuvasti.

Ympäristö & Terveys

SBA Interior huolehtii markkinoille saattamiensa pakkausten talteenotosta EU-direktiivin, jätelain ja valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti.

Meillä on käytössä lämmöntalteenottojärjestelmä ja öljylämmitys on korvattu ilmalämpöpumpuilla.

SBA Interior pyrkii varmistamaan ihmisten terveyden ja ympäristön korkeatasoisen suojelun. SBA Interior toimittaa ainoastaan tuotteita, jotka eivät sisällä kemikaaleja ja asbestia. Laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta tuotteemme ovat hygieenisiä ja ne on helppo pitää puhtaina.

Alla olevista linkeistä löydät sertifikaattimme:

RINKI-todistus nro 496732

Asbestos-free Declaration & Reach