Yritys

 

SBA Interior Oy kuuluu meriteollisuuden laadukkaiden sisätilajärjestelmien johtaviin toimittajiin. Valmistamme ja toimitamme luokiteltuja paneelijärjestelmiä ja erityyppisiä sänkyjä palamattomista materiaaleista laivojen majoitustiloihin. SBA:n tuotteet ovat laivojen olosuhteiden erityisvaatimusten mukaisia. 

SBA toimii myös metalliteollisuuden alihankkijana. Valmistamme tehokkailla laserleikkureilla erilaisia ohutlevykomponentteja. 

SBA Interior Oy on perustettu vuonna 1985 Mustiolla. Vuonna 2019 tehtaamme muutti uusiin tiloihin noin 20 km:n päähän vanhasta tuotantopisteestä. SBA sijaitsee nyt  Karjaalla, vain noin  75 km Helsingistä länteen. Maantieteellinen sijainti on eduksi sekä kotimaan että ulkomaille suuntautuvassa liiketoiminnoissa, koska kaikki keskeiset kuljetuspalvelut ja satamat sijaitsevat lähietäisyydellä. 

SBA Interior Oy työllistää noin 120 työntekijää. Liikevaihto vuoden 2022 lopussa oli noin 22,5 miljoonaa euroa.

 

Johtoryhmä

Christian Juslin

Toimitusjohtaja

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7227 - christian.juslin@sba.fi

Thomas Pökelmann

Thomas Pökelmann

Myynti- & Projektipäällikkö

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7410 - thomas.pokelmann@sba.fi

Aki Virta

Varatoimitusjohtaja

SBA johtoryhmän jäsen
+358 40 593 2444 - aki.virta@sba.fi

Börje Öhman

Laatupäällikkö/HR

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7225 - borje.ohman@sba.fi

Johan Fagerlund

Tekninen Johtaja

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7201 - johan.fagerlund@sba.fi

Mikael Hildén

Liiketoiminta-alueen päällikkö

SBA johtoryhmän jäsen
+358 44 327 7239 - mikael.hilden@sba.fi

SBA Interior Oy liikevaihto

SBA Interior Oy työntekijät

Yrityksemme arvot​

Joustavuus​

SBA on joustava ja luotettava toimittaja. Valmistamme räätälöityjä tuoteratkaisuja erikoisiin projekteihin.

Sitoutuneisuus

Arvostamme asiakkaidemme menestystä tarjoamalla parasta mahdollista laatua sekä tuotteille että palveluille. SBA tarjoaa nopeita ja  oikea-aikaisia toimituksia.

Taitotieto

Ajanmukaisten koneiden, pitkäaikaisen ja vankan kokemuksemme sekä kattavan tietämyksemme ansiosta pystymme takaamaan korkean laadun ja ensiluokkaiset palvelut.

Asiakaslähtöisyys​

Olemme asiakaslähtöinen yritys. Uskomme pitkäkestoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Turvallisuus

Turvallisuus on ykkösprioriteettimme. Olemme sitoutuneet työntekijöidemme, alihankkijoidemme ja asiakkaidemme turvallisuuteen, joiden parissa työskentelemme joka päivä. SBA valmistaa paloturvallisia tuotteita, jotka täyttävät kaikki lakisääteiset turvallisuusvaatimukset.

Tehokkuus​

SBA valmistaa energiatehokkaita ja paloturvallisia terästuotteita ja                -ratkaisuja. Pyrimme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen optimoimalla materiaalien käyttöä ja minimoimalla kierrätettävien jätemateriaalien määrää, ylläpitämällä asiaankuuluvia menettelytapoja ja jatkuvasti kehittämällä laadukasta työvoimaamme.