Paneelit ja Ovet

LAATU

Kaikki paneelit on valmistettu sinkitystä ohutlevystä, jonka reunat on rullamuovattu. Ne eristävät tehokkaasti, niiden asentaminen on helppoa, ja valittavana on upeita erilaisia pintakäsittelyjä.

Moduulikomponentit on helppo asentaa. Paneelien suunnittelussa on maksimaalisesti hyödynnetty käytettävissä oleva tila riippumatta siitä, asennetaanko ne niitä varten pystytettäviin runkorakenteisiin vai olemassa oleviin tukiseiniin. Hyvin suunnitelluissa hyteissä ja käytävissä ei ole näkyviä ruuveja tai niittejä.

TÄSMÄLLISET JA VAHVAT LIITOKSET

Paneelit liitetään yhteen näkymättömien teräsprofiilien avulla, joilla saadaan aikaan lähes näkymätön tiivis, vahva ja sileä liitos. Asianmukaisesti koottu rakenne on itsekantava, ja suoraan paneeliin voidaan kiinnittää jopa raskaita kalusteita.

TEHOKAS ERISTYS

Kaikki paneelit on eristetty hyväksytyillä materiaaleilla, minkä ansiosta niissä on paras mahdollinen palo- ja äänieristys.

HELPPO ASENNUS

SBA:n paneelijärjestelmät ovat helppoja asentaa. Kaikki SBA:n paneelit ovat suojattuja suojakalvoilla. Mikäli paneelin taustapuoli on perforoitu, suojakalvo on poistettava ennen asennusta.

INSINÖÖRITAITO

Äänieristystä ja viimeistelyä koskevien vaatimusten täyttämisen ehtona on majoitustilojen huolellinen suunnittelu alusta alkaen. SBA tarjoaa moduulitekniikkaa ja rakennesuunnittelua kaikkia tiloja varten varmistaakseen häiritsevien äänten erinomaisen eristyksen ja luodakseen laivoille kauniin ja harmonisen ympäristön.