SBA Kesä 2020

SBA on suljettu viikot 30 ja 31, eli 20. – 2.8.2020

Myös tavaran vastaanotto suljettu tänä aikana

Hyvää kesää!

SBA ON MUUTTANUT UUSIIN TILOIHIN 2019!

SBA ON MUUTTANUT UUSIIN TILOIHIN 2019!

SBA INTERIOR OY
HANGONTIE 940
10300 KARJAA
FINLAND

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin!
Uusi osoitteemme on Hangontie 940, 10300 KARJAA, noin 20 km vanhasta paikasta lännen suuntaan.

SBA on uusin tulokas SSAB:n Hardox Wear Parts verkostoon Suomessa!

SSAB:n Hardox Wear Parts ”HWP” verkosto laajentui Suomessa, kun Lokakuun alussa siihen liittyi SBA Oy Mustiosta. Verkostoon kuuluu nyt kolme yritystä Suomessa ja SBA tuo siihen osaamisellaan ja maantieteellisellä sijainnillaan merkittävän vahvistuksen. SBA Interior Oy on prosessoinut Hardox materiaaleja jo vuosien ajan eri teollisuudenalojen kulutusosaratkaisuihin ja kartuttanut sen myötä osaamistaan materiaalin ominaisuuksien hyödyntämisessä.

– SBA Oy:llä on merkittävää osaamista Hardox High End materiaaleista valmistettujen kulutusosien prosessoinnissa, joka on sovellettavissa erittäin hyvin myös perinteisten maanrakennus- ja kaivosteollisuuden kohteiden ulkopuolelle. Laadukkaita komponentteja tarvitaan mm. kierrätyslaitteistojen kulutusosissa ja uskon että tähän tarpeeseen SBA:lla on annettavaa tulevaisuudessa paljon. – kertoo Erno Sivonen, Regional Sales Manager, SSAB

HWP on SSAB:n maailman laajuinen kumppanien verkosto johon kuuluu satoja toimijoita ympäri maailmaa. HWP sertifikaatti on kulutusosia tilaavalle asiakkaalle laaduntae toimittajan osaamisesta ja siitä että vaativien olosuhteiden kulutusosat on valmistettu Hardox materiaalista.

https://www.hardoxwearparts.com/

 

SBA Interior vahvistaa alihankinnan toimintojaan

Otteita Kone Kuriiri-lehden julkasemasta jutusta numerossa 2/2018

SBA Interior hankki ensimmäisen robottihitsaussolunsa vuonna 2012, ja tämän vuoden alussa yritys lisäsi kapasiteettiaan uudella, aiempaa monipuolisemmalla robottisolulla. Viisiakselisella pöydällä varustettu solu on vakiopaketti, mikä saatiin käyttöön nopein liikkein. Etäohjaus lisää suorituskykyä olennaisesti.

Yrityksen ensimmäinen solu edustaa Yaskawan tekniikkaa Motoman- hitsausrobotteineen, ja myös toisen robottisolun hankinnan yhteydessä päädyttiin saman valmistajan sovellukseen. Solu hankittiin vakioratkaisuna, joka sovellettiin mm. turva-alueiltaan yrityksen käyttöön. Perusratkaisu on Yaskawan Motoman MA2010 hitsausrobotti yhdistettynä VMF-nimellä olevaan viisiakseliseen pyörityslaitteeseen sekä TSL- lineaarirataan.

SBA Interior on vahva kasvuyritys, muutaman viime vuoden aikana yrityksen liikevaihto on tuplaantunut ja nyt ollaan noin 17 miljoonan euron vuosittaisen vaihdon tasolla. Noin 60 prosenttia liikevaihdosta tulee SBA Marinen ja SBA Materialsin toiminnoista, SBA Components-tuotantolinjan puitteissa tapahtuvan alihankinnan osuus on noin 40 prosenttia. Kasvua yritys on mitannut kaikilla tuotantolinjoillaan. Kaikkiaan SBA Interior työllistää Mustiossa noin 100 henkilöä.

 

Lue koko juttu:

http://www.konekuriiri.fi/uutiset/lisapanostusta-robottihitsaukseen/

 

 

 

Latest Development

NEW PRODUCT JMC 4 31 B-0 Lightweight lining panel Thickness 16mm / Double layer with 20mm air gap is 52mm Fire rate: As single wall B-0 / Double layer wall B-15 Excellent sound reduction and very rigid.