Laatu & Ympäristö

Asettamalla tiukat vaatimukset raaka-aineille ja huolehtimalla koko tuotantoprosessista itse pystymme valvomaan koko tuotantoketjua käytettävistä materiaaleista aina viimeisteltyyn tuotteeseen asti.

Tavoitteenamme on kehittää pitkällä aikavälillä entistä parempia kestäviä ratkaisuja, joilla on myönteinen vaikutus omaan ja asiakkaidemme energiankäyttöön. Tutkimus- ja kehitysosastomme tuottaa jatkuvasti uusia tuotteita tehden yhteistyötä parhaiden tutkimuslaitosten, yliopistojen ja muiden kolmansien osapuolten kanssa.

Laatu

Tuotteemme edellyttävät kaikkien keskeisten luokituslaitosten hyväksyntää ja niiden myöntämää sertifikaattia. Sertifikaattien voimassaoloa päivitetään jatkuvasti.

Ympäristö & Terveys

SBA Interior huolehtii markkinoille saattamiensa pakkausten talteenotosta EU-direktiivin, jätelain ja valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti.

Meillä on käytössä lämmöntalteenottojärjestelmä ja öljylämmitys on korvattu ilmalämpöpumpuilla.

SBA Interior pyrkii varmistamaan ihmisten terveyden ja ympäristön korkeatasoisen suojelun. SBA Interior toimittaa ainoastaan tuotteita, jotka eivät sisällä kemikaaleja ja asbestia. Laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta tuotteemme ovat hygieenisiä ja ne on helppo pitää puhtaina.

Alla olevista linkeistä löydät sertifikaattimme:

RINKI-todistus nro 496732

Asbestos-free Declaration & Reach